2020-09-02 14:29:56• hírek • Szatmár.ro

Újabb forgalmas útszakasz készült el

Szerdán hivatalosan is átvette a Szatmár Megyei Tanács a megye egyik legforgalmasabb útszakaszának korszerűsítési munkálatait - osztotta meg a hírt Facebook-oldalán a megyei tanács.

A 194C jelzésű megyei út a szatmárnémeti Gorunului utca és a Batizon áthaladó 19-es számú országút között található, és ezen útszakasz bonyolítja le a megyeszékhelyet elkerülő tehergépjármű-forgalmat is.


„Az volt a célunk, hogy az alapjaitól megszilárdított, teherforgalmat is bíró utat készítsünk, szigorúan betartva a vonatkozó előírásokat. Ez a Szatmárnémetit jelenleg elkerülő terelő út legforgalmasabb szakasza, mely nemcsak tehermentesíti a várost, de az egész megye mobilitásához is hozzájárul” – nyilatkozta Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács elnöke, aki szerdán Ioan Rus alelnökkel együtt részt vett a munkálatok hivatalos átvételén.


A tulajdonképpeni útszakasz korszerűsítése mellett 10 mellékúti leágazást is felújítottak, illetve a vízelvezető árkokat is modernizálták. A 3,5 kilométer útszakaszon végzett munkálatokra a kivitelező 80 hónap garanciát vállalt, összértéke pedig de 3.270.783 lej.





Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: